Træning

Onsdagstræning

Vi mødes onsdag kl 18 på parkeringspladsen på Grøndalsvej i Haslev. Derfra aftaler og planlægger vi turen. Der kan være et specifikt formål med turen, dette vil blive skrevet når turen slås op på Facebook. Det kunne være en “kondi” tur, Familie tur, Stram kæde eller normalt tur rundt på de lokale spor.

Vi har lavet en Teknik/nørde onsdag – den afholdes normalt første onsdag i måneden fra 18-20. Men det kan ses på Facebook.

Da kondition er en vigtig del af at cykle sikkert rundt i skovene, vil der løbende blive afholdt ture med dette formål. Der er det vigtigt man kommer med en fuld drikkedunk og gerne snack. Da pulsen skal helt i top og syre i lårene.

Weekendtræning

Er primært noget der sker om søndagen. Det er meget forskelligt hvor vi kører i weekenderne, så der er det vigtigt der holdes godt øje på Facebook. Fede steder vi normalt tager til er Åhaven, Faksinge, Rude, Geel, Det Hvidespor eller Hareskoven. Men det er skiftene.

Ved weekend tur har vi ofte grill med, det er dejligt med lidt i maven inden man skal hjem. Eller hvis man er frisk på at køre endnu mere. 

Ungdom

Vi har 5 aktive medlemmer med Børneattester, hvor 3 er certificeret trænere igennem DGI – Det vil være dem som står for turene, så alle kan være med. 

Hvis du er mellem 10 – 18 år kan du godt kører med, men vi skal have en snak med forældre/værge inden turen.

Det bedste ville være at, forældre/værge selv kører med 1-2 gange. Så vi alle kan lære hinanden at kende. 

Facebook opslag

Alle er velkommen til at ligge en tur op på Facebook. Det er altid sjovere at være flere.

Husk når i laver et opslag:

  • Kort beskrivelse af turen
  • Tidspunkt
  • Mødested
  • Hvor køres der
  • Formålet med turen, spor, skovvej, stramkæde/tons, bikepark osv.

Så har man bedre mulighed for at passe ind på det niveau man er på.

Priser

Børn under 18år

150 kr./år

Voksen

250 kr./år

Meld dig ind

For at melde dig ind skal du udfylde formularen med dine oplysninger. Du vil derefter modtage et link til betaling. Når betalingen er gennemført, er du nu en del af Haslev MTB Klub – Velkommen!